Nieuw seizoen Van onschatbare waarde
woensdag 27 februari 2019

Nieuw seizoen Van onschatbare waarde

Dionne Stax presenteert vanaf woensdag 3 april een nieuw seizoen van Van onschatbare waarde. Hierin krijgen verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de kans om hun object te verkopen aan één van de vier experts. Eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd is er geen weg meer terug.

In Van onschatbare waarde krijgen mensen uit heel Nederland de unieke kans om hun waardevolle pronkstukken te verkopen aan één van de vier gerenommeerde experts. De experts ontvangen verkopers in hun eigen kamer. De verkoper accepteert het bod of kiest ervoor om door te gaan naar de volgende kamer.

Verkoper Waltraud bij het spits af met een gesigneerde catalogus van Picasso. Het boekje heeft haar schoonvader gekregen bij de verhuizing van een tentoonstelling van Picasso. Zijn er geïnteresseerden voor de catalogus?

Bart probeert een oud wapenschild te verkopen. De verzamelaar kocht het schild van een vrouw uit Overijssel. Hoewel hij bij de koop van het schild niets wist van de herkomst, is hij inmiddels een kenner.

Ook zien we Mathieu. Hij neemt zijn geliefde chocoladeautomaat mee. In de jaren 70 kocht hij de machine op een markt en heeft er 50 gulden voor betaald. Hoeveel hebben de experts voor de chocoladeautomaat over?

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen