Nieuw seizoen Trippers bij BNNVARA op NPO 3
donderdag 26 september 2019

Nieuw seizoen Trippers bij BNNVARA op NPO 3

In het BNNVARA-programma Trippers bekijken we spannende en ontroerende verhalen van over de hele wereld voor het eerst vanuit verschillende perspectieven. Oudgedienden Tim Hofman en Maurice Lede krijgen dit seizoen versterking van Emma Wortelboer en Eva Cleven. Het viertal reist de hele wereld over, op zoek naar spannende verhalen die ze van twee verschillende kanten belichten.

Het seizoen begint in Amerika, daarna volgen Zuid-Afrika, El Salvador, Turkije en Zuid-Korea. Dit seizoen staat er in elke aflevering één onderwerp in één land centraal, waarbij twee presentatoren ieder een andere kant van het verhaal belichten. Dit zorgt ervoor dat Trippers dit seizoen een nog bredere blik heeft.

Emma Wortelboer presenteert voor BNNVARA Emma’s Peepshow, Yung DWDD en Club Hub. Eva Cleven maakt met Trippers haar eerste programma voor BNNVARA en is onder meer bekend van Het Klokhuis en FunX. Emma Wortelboer: “Dit programma maakt nu al zo veel los bij mij. In één van mijn reizen voor Trippers spreek ik bijvoorbeeld een mensensmokkelaar. Het zien en ontdekken van werelden waar je normaalgesproken alleen een nieuwsbericht over leest is iets dat mij mega nieuwsgierig maakt.”

Trippers is vanaf woensdag 9 oktober te zien bij BNNVARA op NPO3 om 22.00 uur.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen