Nieuw seizoen The Big Escape
dinsdag 29 januari 2019

Nieuw seizoen The Big Escape

Wie weet het hoofd koel te houden, zo snel mogelijk te ontsnappen uit een escaperoom en daarbij een beroep te doen op slimheid en snelheid? Dennis Weening, Kalvijn, Jessie Maya, Vivianne Bendermacher, Bastiaan van Schaik, Juvat Westendorp, Bobbi Eden, Kim Lammers, Zarayda Groenhart en Francisco Elson strijden in het nieuwe seizoen van The Big Escape met en tegen elkaar.

De spelers mogen elkaar tijdens de verschillende opdrachten helpen óf juist ondermijnen om uiteindelijk na acht afleveringen als winnaar uit de bus te komen. The Big Escape wordt gepresenteerd door Lauren Verster.

Iedere unieke escaperoom wordt gebouwd op een mooie authentieke locatie in het zuiden van Limburg. Zo speelt de spectaculaire eerste opdracht zich af in een rijdende stoomlocomotief, moeten de spelers zien te ontsnappen uit verschillende escaperooms in een verlaten en vervallen Jezuïetenklooster, worden ze achtergelaten in eeuwenoude mergelgrotten en in een hypermoderne klimaatkamer. Elke escape levert een aanwijzing op naar het verlossende sleutelwoord dat immuniteit bij de eliminatie oplevert. Want er is maar één ding dat de spelers zeker weten: aan het eind van elke aflevering moet iemand het spel verlaten.

The Big Escape is vanaf maandag 4 maart om 20.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 3.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen