Nieuw seizoen MAX vakantieman vanaf 20 juni op NPO 1
dinsdag 10 mei 2022

Nieuw seizoen MAX vakantieman vanaf 20 juni op NPO 1

Op maandag 20 juni start om 20.35 uur op NPO 1 het nieuwe seizoen van MAX vakantieman. Dat maakte Jeanine Janssen bekend bij Tijd voor MAX. De opzet is onveranderd: MAX vakantieman schiet gedupeerde reizigers met groot en klein vakantieleed te hulp.

Sybrand Niessen gaat ook deze zomer samen met MAX Ombudsman Jeanine Janssen op zoek naar oplossingen voor de meest uitlopende vakantieproblemen van vakantiegangers. Naast oplossingen voor consumentenproblemen biedt MAX vakantieman diverse tips en rubrieken. Zo worden in de rubriek Beste Vakantieman vragen van kijkers behandeld die door een deskundige beantwoord worden en inspecteert De Mystery Guest accommodaties.

Omroep MAX meldt: ‘Heeft u een prangende vraag aan of een tip voor de MAX vakantieman? Of heeft u het gevoel dat u onrecht is aangedaan bij het boeken van een reis of uitje? Verliep uw vakantie niet zoals gehoopt en heeft u een klacht die, of een probleem dat om een oplossing vraagt? Moest u uw reis afbreken of annuleren, en zit u nu met een financiële strop? Laat het ons weten en misschien kunnen wij u helpen bij de oplossing: MAXvakantieman.nl.’

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Sybrand Niessen/MAX

Bericht delen