Nieuw seizoen Bevallen Met Bobbi bij TLC
woensdag 12 januari 2022

Nieuw seizoen Bevallen Met Bobbi bij TLC

Dat het in de zorg momenteel erg druk is, is geen geheim, maar sinds de coronacrisis is er ook sprake van een ware geboortegolf. In de eerste negen maanden van dit jaar zijn er 6800 meer kinderen geboren dan in dezelfde periode in 2020.

De hulp van Bobbi Eden komt dan ook als geroepen voor de verloskundigen en ziekenhuizen. Bobbi loopt in een nieuw seizoen van Bevallen Met Bobbi mee in diverse ziekenhuizen en we zien hoe zij ouders bij staat tijdens het mooiste en intiemste moment van hun leven: de geboorte van hun kindje.

Ook is zij getuige van bijzondere thuisbevallingen – die een stuk populairder zijn sinds corona – en steekt ze de handen uit de mouwen in de verloskundigenpraktijk. Net als de verloskundige of het ziekenhuispersoneel weet Bobbi niet of alles volgens plan verloopt en beleeft ze spannende en emotionele momenten, met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Bevallen Met Bobbi is vanaf dinsdag 25 januari tot en met dinsdag 1 maart wekelijks te zien bij TLC. Op discovery+ is elke aflevering een week van tevoren al te bekijken. Bevallen met Bobbi wordt geproduceerd door I Care Producties.

Bron: Discovery Benelux/BM

Bericht delen