Netflix toont eerste beelden Heartbreak High
dinsdag 2 augustus 2022

Netflix toont eerste beelden Heartbreak High

Netflix geeft de eerste beelden vrij van de nieuwe Australische serie Heartbreak High. De serie wordt geproduceerd door de Nederlandse producent NewBe en Fremantle Australia.

De remake van de populaire dramaserie uit de jaren ‘90 bestaat uit acht afleveringen en verschijnt wereldwijd op 14 september.

Een onthulling op Hartley High zorgt ervoor dat Amerie plotseling wordt buitengesloten en veroorzaakt een mysterieuze en openlijke breuk tussen haar en haar beste vriendin Harper. Met hulp van haar nieuwe vrienden – buitenbeentjes Quinni en Darren – doet Amerie er alles aan om haar reputatie herstellen, terwijl ze tegelijkertijd haar weg probeert te vinden in de wereld van liefde, seks en liefdesverdriet.

De cast van Heartbreak High wordt gevormd door onder meer Ayesha Madon, James Majoos, Chloe Hayden, Asher Yasbincek, Thomas Weatherall, Josh Heuston, Will McDonald, Gemma Chua-Tran, Rachel House, Chika Ikogwe, Sherry-Lee Watson, Bryn Chapman Parish en Brodie Townsend.

De originele serie telt zeven seizoenen en was een grote hit in meer dan 70 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Duitsland, Argentinië, Mexico, India, Indonesië en België.

Bron: Netflix/BM

Bericht delen