Monday Media maakt Twins of Gold voor Videoland
maandag 15 november 2021

Monday Media maakt Twins of Gold voor Videoland

Ooit begonnen de tweelingzussen Esther en Anne aan de lopende band van de appelflappenfabriek in Spakenburg, maar toen ze erachter kwamen dat ze wel heel hard moesten werken om één spijkerbroek bij elkaar te sparen, besloten ze zelf te gaan ondernemen.

In vijf jaar tijd is hun idee om gepersonaliseerde sieraden te lanceren uitgegroeid tot een succesvol bedrijf dat actief is in heel Europa. Hoe werken ze samen met bekende mensen als Rita Ora, Sylvie Meis en Chantal Janzen?

In de driedelige Videoland docuserie Twins of Gold volgen we de Vedder-zussen. We krijgen een exclusief kijkje in hun privéleven. Hoe wonen ze, hoe gaan ze om met tegenslag en uitdagingen en we leren naast de twee succesvolle ondernemers ook hun familie kennen. Wat is het geheim achter hun succes? Hoe is het deze twee jonge zusjes gelukt om hun idee zo uit te bouwen tot een zakelijk succes.

Anne en Esther Vedder: “We hopen dat we met deze serie anderen kunnen inspireren om in jezelf te blijven geloven en je dromen waar te maken, zelfs zonder een financieel vangnet of netwerk, topmodel appearance of hele goede cijfers op school. Hadden wij, toen we begonnen, maar een zelfde soort serie gehad of iets waar we inspiratie uit konden halen, dat was er toen niet. Wij zijn het bewijs dat als je een passie en een duidelijk doel hebt, je alles kan bereiken. We blonken nergens écht in uit. Tot we onze passie ontdekten en er 100% voor gingen.”

Twins of Gold is geproduceerd door Monday Media en is vanaf 29 november te bingen bij Videoland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen