Loiza Lamers openhartig over haar leven en de liefde in documentaire Videoland
zondag 12 september 2021

Loiza Lamers openhartig over haar leven en de liefde in documentaire Videoland

Nooit eerder was model en presentatrice Loiza Lamers (26) zo openhartig over haar leven als in de nieuwe Videoland documentaire Altijd Al Loiza. Regisseur Elza Jo Tratlehner volgt Loiza voor langere tijd van dichtbij als ze vertelt over haar liefdesleven en confrontaties waar zij als vrouw dagelijks tegenaan loopt.

Voor haar was de transitie naar vrouw op jonge leeftijd nooit een keuze, maar een vanzelfsprekendheid, ze was Altijd Al Loiza. We zien een kwetsbare, maar vooral ook een sterke en gelukkige vrouw. De productie van NewBe is vanaf 6 oktober te zien bij Videoland.

Loiza is een knappe en succesvolle vrouw in de bloei van haar leven. Zoals bij iedere jonge vrouw gaat dat gepaard met de nodige onzekerheden en levensvragen. Voor Loiza is er één specifiek onderwerp waarin zij onzekerheid en angst ervaart: de liefde. Deze documentaire legt op een kwetsbare manier vast tegen welke confrontaties ze hierdoor dagelijks aanloopt. Loiza is openhartig over haar leven en de liefde en laat de kijker dichterbij komen dan ooit.

Loiza Lamers: “Met de documentaire wil ik het verhaal achter Loiza vertellen. Ik krijg vaak verzoeken om te praten over mijn liefdesleven, maar dat heb ik nooit gedurfd en altijd afgewezen. Net als iedereen vind ik het een spannend en moeilijk onderwerp. In Altijd Al Loiza zet ik voor het eerst deze deur open en geef ik de kijker een oprecht en eerlijk beeld van mijn leven. Dat voelt als een persoonlijke bevrijding. Ik hoop dat mensen zich in de documentaire herkennen, want liefde is een universeel aspect.”

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Elza Jo Tratlehner/RTL

Bericht delen