Korte film Mocro Maffia Meltem vanaf 10 december bij Videoland
donderdag 11 november 2021

Korte film Mocro Maffia Meltem vanaf 10 december bij Videoland

De Videoland Original Mocro Maffia Meltem introduceert het nieuwe karakter Meltem, gespeeld door Sinem Kavus. De 40 minuten durende film verschijnt in aanloop naar het vierde seizoen van Mocro Maffia, waarvan de releasedatum op een later moment bekend wordt gemaakt.

Het karakter Meltem zit in de creditcardfraude. Een business waarmee ze onder de radar van de politie blijft. De Turks-Nederlandse vrouw is slim en doordacht. Haar enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die geld heeft geleend van team Paus.

In de korte film probeert Meltem haar vader uit de handen van de Mocro Maffia te redden, waarvoor ze naar haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf gaat, die net als de Amsterdamse Mocro Maffia in coke handelt.

Het is de tweede keer dat een karakter van Mocro Maffia wordt geïntroduceerd voordat het nieuwe seizoen van de serie verschijnt. Voor de start van het derde seizoen werden de fans al getrakteerd op een miniserie over het nieuwe karakter Komtgoed, die massaal werd bekeken.

Mocro Maffia Meltem is geregisseerd door Mustafa Duygulu, geproduceerd door Fiction Valley en vanaf 10 december te zien bij Videoland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen