ITV Studios Netherlands produceert nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje
vrijdag 8 juli 2022

ITV Studios Netherlands produceert nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje

Tijdens het extra seizoen van Het Perfecte Plaatje in het Zuid-Amerikaanse Argentinië, is er in Nederland niet stilgezeten en zijn de opnames van de reguliere serie al een tijd in volle gang.

Onder leiding van het vertrouwde gezicht Tijl Beckand voeren de aspirant fotografen de meest uiteenlopende opdrachten uit waarbij zij de gelegenheid krijgen om zichzelf én elkaar te overtreffen met mooie foto’s. Wederom gaan tien bekende Nederlanders de uitdaging aan om te leren fotograferen en daarmee de kijker te verrassen met hét perfecte plaatje. Het Perfecte Plaatje is vanaf het najaar te zien bij RTL 4.

De hobbyfotografen die dit seizoen het beste uit hun camera proberen te halen zijn comedian Najib Amhali, zangeres Trijntje Oosterhuis, presentatrice Geraldine Kemper, fashion- en lifestyledeskundige Maik de Boer, actrice Tina de Bruin, zangeres en actrice Bente Fokkens, programmamaker Filemon Wesselink, documentairemaakster Linda Hakeboom, acteur en zanger Edwin Jonker en actrice en schrijfster Inge Ipenburg. Ook dit seizoen worden de foto’s beoordeeld door vaste juryleden celebrityfotograaf William Rutten en documentairefotograaf en Zilveren Camera-winnaar Cynthia Boll.

Het Perfecte Plaatje wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands en is mede mogelijk gemaakt door Canon Nederland, Kamera Express en Profotonet.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: William Rutten/RTL

Bericht delen