Insight TV presenteert Speed Seekers
donderdag 21 februari 2019

Insight TV presenteert Speed Seekers

Het nieuwe sportprogramma Speed Seekers biedt motorsportfans een kijkje achter de schermen bij Moto2-wereldkampioen Franco Morbidelli, de Spa 24-uursrace en de spectaculaire wereld van freestyle motorcross.

De reeks met nieuwe programma’s wordt mogelijk gemaakt door wereldwijde content creator en televisiezender Insight TV en gaat van start op Insight.TV en KPN kanaal 692 UHD op vrijdag 1 maart. De Speed Seekers-reeks legt de 18 maanden voorafgaand aan Franco’s Moto GP-debuut vast en onthult het mentorschap en de relatie met motorlegende Valentino Rossi, zijn leven thuis, de zenuwen en druk in aanloop naar zijn eerste race en de intense trainingsessies op ‘The Ranch’.

Kijk verder dan de achteruitkijkspiegel en stap in het leven van de rijders die deelnemen aan een van de meest zware races in motorsport, de Total 24 Hours of Spa in België. Het programma gaat achter de schermen en vertelt de persoonlijke verhalen van amateurs van wereldklasse en professionele rijders – waaronder F1 legende Rubens Barrichello – uit zes grote teams die keihard knokken om het 24 uur uit te houden op dit beruchte circuit.

In Fast and Famous moeten twee beroemde supercar eigenaren het tegen elkaar opnemen op een echt race circuit. Maar er is meer! De presentator van het programma is ook een zeer bekwame racer die de beroemdheden zal trainen in hun missie om als eerste over de eindstreep te gaan. De celeb die de snelste tijd weet te behalen wint de grote prijs en de eer om zichzelf de snelste beroemde snelheidsduivel te noemen.

Kijkers kunnen ook diverse andere snelheidsgerelateerde content vinden op Insight.TV, waaronder Road to Gymkhana Grid, Close Proximity, Graveyard Carz, MTB Heroes, Dangers of Darkfest en nog veel meer.

Bron: Insight TV/BM

Bericht delen