IJswater Films produceert Kabam! voor KRO-NCRV
vrijdag 5 februari 2021

IJswater Films produceert Kabam! voor KRO-NCRV

Ben jij wel eens bang? Dat je hart bonkt en je benen staan te trillen? De kinderen uit groep drie van meester Mo (Idriss Nabil) wel. Voor de hond bijvoorbeeld, het gat op zwemles, of om voor gek te staan in de klas.

Gelukkig hebben de kinderen ook allemaal een rijke fantasie, die hen dan helpt. Dit soort kinderangsten zijn te zien vanaf maandag 15 februari in de tiendelige KRO-NCRV kleuterdramaserie Kabam! om 7.30 uur op NPO Zappelin.

In Kabam! staan herkenbare kinderangsten centraal. De serie laat zien dat iedereen wel eens bang is en toont op een speelse manier dat er vaak ook een oplossing voorhanden is. Met een beetje fantasie, zo doe je dat gewoon!

In elk van de tien korte verhalen maken we kennis met één van de kinderen uit de klas, groep drie. Totaal verschillende, eigenwijze, grappige en energieke karakters, die met veel humor en fantasie een oplossing weten te verzinnen voor hun probleem.

Cast
In de serie verschijnen Enhui Zhang (Kyona), Kadir Akseki (Kemal), Lizzy Stutterheim (Berith), Boris Vis (Dorus), Miki Dek (Mahin), Melai Verheul (Jairo), Pip Fleskens (Alisa), Jayrell van Samson (Toby), Sanjay Leijen (Sammy), Indy-Rose Kroonen (Shirley). Daarnaast zijn te zien: Idriss Nabil (meester Mo), Susan Radder en in een cameo rol Willem Nijholt.

Kabam! is geproduceerd door IJswater Films in samenwerking met KRO-NCRV. De regie is in handen van Elisabeth Hesemans en het scenario is geschreven door Floor Paul en Lilian Sijbesma. De montage en muziek is van Boelie Vis, met als special guest trompettist Eric Vloeimans.

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen