IDTV maakt De Bluffer voor PowNed
dinsdag 20 april 2021

IDTV maakt De Bluffer voor PowNed

Zes kandidaten, van wie één zich anders voordoet: hij is De Bluffer in de gelijknamige quiz van PowNed. Presentator is Rutger Castricum. In het nieuwe programma draait het om vooroordelen. Aan de hand van de quizvragen moeten de vijf deelnemers die ene bedrieger ontmaskeren.

De kandidaten zijn géén BN’ers en dit is niet De Verraders, maar er is dus wel een deugniet in het spel: de Bluffer. Deze presenteert zich dus met fictieve feiten en voorkomt zo ontdekt te worden. Drie maal zal er iemand geëlimineerd moeten worden. Rutger Castricum noch de kijkers weten wie dat is. De drie overgebleven spelers bepalen wie er met het prijzengeld dat gaandeweg verdiend wordt, naar huis gaat. De kijker thuis kan meespelen via een app.

“Met De Bluffer zetten we een nieuwe, volgende stap in de verbreding van omroep en helpen we de jongere generaties ook naar andere NPO-zenders hun weg te vinden. Dit doen we al succesvol binnen het NPO 3-domein en gaan we nu ook doen op NPO 1″, meldt PowNed-voorzitter Dominique Weesie verheugd. Het programma wordt geproduceerd door IDTV, bekend van De Verraders en Wie is de Mol?

De Bluffer is vanaf vrijdag 30 april wekelijks te zien om 21.30 uur op NPO 1.

Bron: AD/BM

Bericht delen