Het Perfecte Plaatje in oktober terug bij RTL 4
donderdag 19 september 2019

Het Perfecte Plaatje in oktober terug bij RTL 4

In het vierde seizoen van Het Perfecte Plaatje proberen wederom acht bekende Nederlanders de shine te pakken met hun allermooiste foto’s.

Schrijfster en voormalig topmodel Daphne Deckers, presentator Kees Tol, de bekendste weervrouw van Nederland Helga van Leur, cabaretier Steven Brunswijk, presentatrice Froukje de Both, drummer van Di-rect Jamie Westland, tv-personality Christina Curry en theatericoon Johnny Kraaijkamp jr. strijden om de titel. Wie mag zich na Humberto Tan, Estelle Cruijff en Patty Brard de beste fotograaf en de winnaar van 2019 noemen?

Onder leiding van Tijl Beckand duiken de hobby-fotografen in de wereld van fashion-fotografie, maken ze een unieke Rembrandt-selfie, leggen ze het publiek van De Toppers vast, fotograferen ze dieren van onderen, gaan ze mee met de elitetroepen van de Koninklijke Marechaussee en worden ze uitgedaagd bij de jaarlijks terugkerende naaktshoot.

De foto’s worden beoordeeld door de inmiddels welbekende vakjury, bestaande uit celebrityfotograaf William Rutten en documentaire fotograaf en winnaar van de Zilveren Camera, Cynthia Boll. Iedere week worden William en Cynthia bijgestaan door wisselende gastjuryleden die de deelnemers helpen met nuttige tips and tricks.

De winnaar van het vierde seizoen van Het Perfecte Plaatje wint een fotoreportage in National Geographic Magazine. Het Perfecte Plaatje wordt geproduceerd door Talpa Producties en is mede mogelijk gemaakt door Canon Nederland. Het vierde seizoen is vanaf woensdag 30 oktober elke woensdag te zien om 20.30 uur op RTL 4.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen