Heel Holland Bakt Nog Een Keer in september op NPO 1
woensdag 28 juli 2021

Heel Holland Bakt Nog Een Keer in september op NPO 1

Heel Holland Bakt heeft inmiddels tien jaar televisie achter de rug en om dat jubileum te vieren, komt Omroep MAX met een jubileumeditie. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven en André van Duin verzorgen de presentatie.

“Er komt een speciale serie. Het programma bestaat dan tien jaar, dus de beste bakkers van de afgelopen jaren komen dan langs”, verklapte André van Duin eerder dit jaar in TroostTV.

Winnaars
Daarop voortbordurend lijkt het dus zo te zijn dat Rutger, Menno, Sarena, Annemarie, Hans, Anna, Anouk en Elizabeth zich nog een keer in de tent melden voor een reeks van Heel Holland Bakt. Zij wonnen allen één van de edities van het Omroep MAX-programma.

Heel Holland Bakt Nog Een Keer is vanaf zondag 5 september om 20.30 uur te zien op NPO 1. De serie, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar een format van Love Productions. In januari werd bekend dat Omroep MAX de rechten voor het programma met vijf jaar heeft verlengd.

Bron: Televizier/Omroep MAX/BM

Bericht delen