Fabiola produceert Tiny House Battle voor RTL 4
dinsdag 19 oktober 2021

Fabiola produceert Tiny House Battle voor RTL 4

De woningmarkt is overspannen en mede daardoor wordt wonen op maximaal 50 vierkante meter erg aantrekkelijk. Dat het wonen in zo’n tiny house behoorlijk wat uitdagingen met zich meebrengt, staat buiten kijf.

In Tiny House Battle gaan wekelijks twee teams van amateurklussers in opdracht van een koper een tiny house ontwerpen en bouwen, in zeven dagen tijd. Welk team voldoet aan de dromen en wensen van de kopers en weet hun ontwerp te verkopen? Tiny House Battle wordt gepresenteerd door John Williams en is vanaf maandag 8 november wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

De twee klusteams maken aan de hand van een moodboard een interieurontwerp en krijgen slechts zeven dagen tijd om hun tiny house vol ruimtebesparende oplossingen te bouwen en te stylen. Zo wordt een doodgewone wand opeens een uitvouwbaar bed, de ruimte onder de trap een vaatwasser, een lade een handige opstap voor een hoogslaper of transformeert de keuken met één simpele beweging tot buitenkeuken.

Presentator John Williams: “Ik heb genoten tijdens de opnames van deze nieuwe kluscompetitie. ‘Tiny’ wonen wordt steeds populairder door verschillende factoren: denk maar eens aan de overspannen huizenmarkt of bijvoorbeeld de trend om duurzamer te willen leven of te ontspullen. Ik heb de kopers mogen begeleiden in hun ‘journey to tiny’ en ze ondersteund bij hun zoektocht naar een tiny house park. Buiten dat ik hier veel van heb geleerd over deze nieuwe manier van wonen, heb ik ook prachtige ontwerpen en vindingrijke oplossingen voorbij zien komen.”

Tiny House Battle, een format van 3BMG, is geproduceerd door Fabiola.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen