Fabiola produceert De Alleskunner VIPS voor SBS6
maandag 28 juni 2021

Fabiola produceert De Alleskunner VIPS voor SBS6

Op 20 augustus start bij SBS6 het nieuwe programma De Alleskunner VIPS. Dit programma is gebaseerd op de populaire serie De Alleskunner.

Dertig bekende Nederlanders doen mee aan deze spectaculaire afvalrace, zoals Nance, Jody Bernal, Charly Luske, Christina Curry, Tatum Dagelet, Rene Le Blanc en nog veel meer VIPS. Met ogenschijnlijk simpele opdrachten willen zij bewijzen naast VIP ook een Alleskunner te zijn.

De Alleskunner VIPS is vanaf vrijdag 20 augustus te zien om 22.00 uur op SBS6. Daarna start een nieuw seizoen van De Alleskunner op vrijdag 17 september, ook te zien om 22.00 uur op SBS6.

De dertig VIPS spelen allerlei spraakmakende spellen, van het kapot prikken van een waterballon met een cactus op je hoofd, het vangen van eieren tot het laten smelten van een ijsblokje met je lichaam en nog veel meer spellen. Deze spellen zijn vaak verrassend eenvoudig, maar onder tijdsdruk blijken ze vaak toch uitdagender dan gedacht. Tijdens de spellen worden alledaagse vaardigheden, zoals behendigheid, kennis en logisch verstand van de VIPS flink op de proef gesteld.

De Alleskunner VIPS en De Alleskunner worden geproduceerd door Fabiola.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen