EndemolShine maakt nieuw seizoen Hotter Than My Daughter voor RTL 5
dinsdag 28 januari 2020

EndemolShine maakt nieuw seizoen Hotter Than My Daughter voor RTL 5

Hotter Than My Daughter komt terug met een nieuw seizoen én met een nieuwe presentatrice: Bridget Maasland. Bridget helpt dochters en zonen die zich geen raad meer weten met het uitbundige en spraakmakende uiterlijk van hun moeder. Tijd voor een metamorfose, die verder gaat dan alleen een nieuwe outfit.

Bridget Maasland is de opvolgster van Patty Brard, die naar Talpa is overgestapt. Maasland: “Ik vind het heel leuk dat ik gevraagd ben om Hotter Than My Daughter te presenteren. De verbazing en hilariteit tijdens de opnames waren enorm. De deelnemende moeders zijn ook dit seizoen weer zeer uiteenlopend en excentriek. Ik heb me vooraf voorgenomen om in de presentatie dicht bij mezelf te blijven, met oprechte interesse. Het resultaat is een mooi human interest programma, vol portretten van bijzondere mensen.”

In elke aflevering bezoekt Bridget twee vrouwen met een opvallend uiterlijk. Voor hun dochter of zoon is de maat vol: op deze manier willen ze niet langer met hun moeder over straat. Bridget en het Hotter Than My Daughter make-over team komen in actie en nemen de dames flink onder handen.

Hotter Than My Daughter wordt geproduceerd door EndemolShine en is vanaf maandag 2 maart wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen