Ellie Lust debuteert als slechterik in familiefilm
maandag 21 februari 2022

Ellie Lust debuteert als slechterik in familiefilm

Voormalig politiewoordvoerder Ellie Lust maakt dit jaar haar acteerdebuut in de Nederlandse familiefilm Boeien!. Ze gaat de rol van een boef spelen, zo maakt distributeur Just Entertainment bekend.

Ellie Lust speelt het hoofd van de beveiliging van een schip, dat waardevolle spullen van passagiers steelt. De 55-jarige Lust was een drijvende kracht achter Roze in blauw, een landelijk netwerk voor lhbtiq+’ers bij de politie. De afgelopen jaren maakte ze ook diverse tv-programma’s over de politie voor AVROTROS.

Andere hoofdrollen in Boeien! worden gespeeld door oud-K3-zangeres Klaasje Meijer, Juvat Westendorp, Cees Geel, Sarah Chronis, Edwin Jonker, Ferdi Stofmeel en voormalig Goudkust-ster Filip Bolluyt. Ook voor Meijer wordt deze film haar acteerdebuut.

Boeien! speelt zich af aan boord van het cruiseschip Rederij De Romantiek. Het doel van kapitein Hartman (Geel) en zijn assistente Jitske (Meijer) is om zoveel mogelijk passagiers aan de liefde te helpen. Zij doen dit door een trouwwedstrijd te organiseren.

De film wordt geregisseerd door Bob Wilbers en geproduceerd door Messercola. Het bedrijf maakte eerder Sinterklaasfilms. De film moet vanaf 28 juli in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen