Discovery komt met serie Mighty Truckers
woensdag 25 september 2019

Discovery komt met serie Mighty Truckers

In het nieuwe Discovery-programma Mighty Truckers volgen we de levens van truckers uit vier verschillende landen en hun ‘lifes on the road’. In de serie maken we kennis met verschillende truckers uit Polen, Italië, Duitsland en leren we ook zes Nederlandse truckers kennen.

Mighty Truckers is een nieuwe real-life road show met zeer uiteenlopende karakters die de wereld van transport en het beroep ‘vrachtwagenchauffer’ een gezicht geven. Mighty Truckers is vanaf donderdag 3 oktober om 20.30 uur te zien bij Discovery en Dplay.

In de nieuwe serie krijgt het truckerleven verschillende gezichten. Wie zijn deze mannen én vrouwen die er dag en nacht voor zorgen dat wij onze transporten op tijd geleverd krijgen? Wat maakt dat zij kiezen voor het bijzondere leven op de weg? In tien afleveringen geven twintig truckers antwoord op deze vragen in een ‘up close en personal’ portret van het truckerleven.

Voor Discovery is Mighty Truckers een bijzondere productie, voor het eerst werkten producenten uit Polen, Italië, Duitsland en Nederland samen aan deze gezamenlijke Europese co-productie. De Nederlandse producent is Zodiak Nederland.

Bron: Discovery Benelux/BM

Bericht delen