De Ludwigs terug met laatste seizoen bij Nickelodeon
dinsdag 17 september 2019

De Ludwigs terug met laatste seizoen bij Nickelodeon

Na eerdere seizoenen van de Nickelodeon tv-serie De Ludwigs komt met het nieuwe seizoen De Ludwigs – Het einde van de wereld een einde aan het project.

De nieuwe afleveringen zijn zowel online als op televisie te zien. Wederom brengt Nickelodeon met De Ludwigs iedere schooldag spanning, mysterie, sensatie en humor met het leven van de zeven populaire broers en zusjes.

De Ludwigs – Het einde van de wereld is vanaf maandag 28 oktober iedere schooldag om 19.15 uur te zien bij Nickelodeon in Nederland en België. In dit laatste seizoen krijgen De Ludwigs onheilspellende berichten die het einde van de wereld voorspellen en komt Anoosha dingen te weten over haar ‘echte familie’. Maar echt alles gaat mis wanneer zij door een geheimzinnige waarzegger ontvoerd wordt. De zoektocht naar Anoosha neemt de broers en zussen uit dit samengestelde gezin mee langs musea, een rijke weldoener, het politiebureau en door de duinen naar het einde van de wereld. Lukt het hen om op tijd de puzzels op te lossen en hun zus terug te vinden?

De volledige cast keert terug in dit nieuwe seizoen, waaronder Tooske en Bastiaan Ragas als ouders Kate en Erik. De rollen van de zeven pleegkinderen worden vertolkt door Timo Verbeek (Benny), Rosaline Lantink (Anoosha), Cedric van den Abbeele (Sam), Luca Hollestelle (Yara), Jules van der Zouwen (Valerie), Eliyha Altena (Nigel) en Yassine El Ouardi (Daniel).

Naast de avonturen op televisie zijn De Ludwigs dit seizoen ook online te volgen met extra video’s in de reeks De Ludwigs – De gevallen ster. Met deze crossmediale reeks komen kinderen steeds meer te weten over De Ludwigs. We volgen Valerie, in dit extra verhaal dat parallel loopt aan de lineaire serie, in haar belevenissen en avonturen. De Ludwigs – Het einde van de wereld en De Ludwigs – De gevallen ster worden geproduceerd door Blooming Media.

Bron: Viacom Benelux/BM

Bericht delen