De Bauers: Bestemming Onbekend vanaf 28 april bij RTL 4
dinsdag 23 februari 2021

De Bauers: Bestemming Onbekend vanaf 28 april bij RTL 4

De Bauers gaan weer op reis en dit keer is hun bestemming iedere week anders én volledig onbekend.

Vanaf woensdag 28 april is in De Bauers: Bestemming Onbekend te zien hoe Frans en Mariska iedere week vertrekken naar een voor hen vreemde wereld en hoe ze deze op geheel eigen wijze ontdekken. Ze komen terecht op plekken waar ze nog nooit van hebben gehoord en ontmoeten mensen met een levensstijl die zij niet kennen.

Zoals we van De Bauers gewend zijn, gaan ze vol humor en optimisme de nieuwe avonturen aan. Met respect voor iedereen dompelen ze zich onder in unieke levensstijlen, met verschillende levens- en/of geloofsovertuigingen, en vallen van de ene in de andere verbazing. Iedere week worden ze weer hartelijk welkom geheten, ontmoeten ze nieuwe mensen, leren ze nieuwe dingen bij en reflecteren ze op hun eigen leven.

Frans en Mariska over het programma: “Na kennis te hebben gemaakt met verschillende culturen op verre reisbestemmingen, hadden wij niet meer het idee verrast te kunnen worden. Niets bleek minder waar. Zelfs dicht bij huis zijn er levensstijlen die ons wisten te verbazen.”

De Bauers: Bestemming Onbekend wordt geproduceerd door Rocket in samenwerking met SimpelZodiak en is vanaf woensdag 28 april 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen