Dance Dance Dance vanaf 27 september bij SBS6
maandag 2 september 2019

Dance Dance Dance vanaf 27 september bij SBS6

In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance tonen elf nieuwe BN’ers het publiek dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de Munk met zijn dochter Bo, zangeres Sharon Doorson met acteur Géza Weisz en zanger Vinchenzo met online content creator Nochtli Peralta Alvarez.

Voor het eerst doet er ook een trio mee: Lisa, Shelley en Amy van OG3NE. Er wordt op hoog niveau gedanst, waarbij diverse videoclips en filmscènes aan bod komen. Alle dansers gaan voor dé perfecte choreo’s en de uiteindelijke winst. Het nieuwe seizoen is vanaf vrijdag 27 september te zien bij SBS6.

Onder leiding van Wendy van Dijk en Jandino Asporaat dansen de koppels en het trio de sterren van de hemel. De deelnemers dansen niet alleen voor zichzelf en het publiek, maar ook voor een door henzelf gekozen goed doel. Dit jaar zijn dat Meta Kids (Susan en Thomas), Het Vergeten Kind (Danny en Bo), Stichting Hulphond Nederland (Sharon en Géza), KWF Kankerbestrijding (Vinchenzo en Nochtli) en het Longfonds (OG3NE).

Al deze goede doelen zijn aangesloten bij de VriendenLoterij en werken aan hun gezamenlijke missie: het stimuleren van welzijn en gezondheid in Nederland. Dance Dance Dance wordt geproduceerd door Talpa Producties en de bedragen die bij elkaar worden gedanst zijn mogelijk gemaakt door de deelnemers van de VriendenLoterij.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf vrijdag 27 september om 20.30 uur.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen