Concept Street produceert Mijn Huid Ziet Er Niet Uit! voor RTL 5
woensdag 27 juli 2022

Concept Street produceert Mijn Huid Ziet Er Niet Uit! voor RTL 5

Schurftmijt die gangetjes graaft in de huid, poreuze en loslatende teennagels of honderden cystes in een gezicht: verschillende hartverscheurende aandoeningen komen voorbij in het nieuwe programma Mijn Huid Ziet Er Niet Uit! bij RTL 5.

“Ik weet niet wat dat is, een leven zonder pijn”, zegt Hennie, een jonge vrouw die door heftige ontstekingen in haar oksels niet eens meer voor haar kindje kan zorgen.

In het nieuwe RTL 5 programma volgen we de drie topdermatologen Menno, Emmilia en Göran en de patiënten die zij behandelen. Tijdens de consulten horen we de persoonlijke en schrijnende verhalen achter de huidaandoeningen. Maar nog belangrijker, deze artsen gaan aan de slag om mensen met een huidziekte onmiddellijk te helpen.

In de eerste aflevering van Mijn Huid Ziet Er Niet Uit! zien we onder andere Rainier die een gigantische bol op zijn hoofd heeft zitten. Rainier: “Ik ga er emotioneel aan onder door, ik zit thuis op de bank en doe niets meer.” Dokter Göran heeft nog nooit zo’n grote bobbel gezien maar begint toch aan de operatie.

Het nieuwe Nederlandse programma Mijn Huid Ziet Er Niet Uit! is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5 en wordt geproduceerd door Concept Street.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen