Concept Street produceert Game of Love: Dating in the Metaverse
vrijdag 10 juni 2022

Concept Street produceert Game of Love: Dating in the Metaverse

Het in Dubai gevestigde bedrijf MContent werkt samen met de Nederlandse producent Concept Street aan een nieuw project.

In Game of Love: Dating in the Metaverse leren singles elkaar digitaal kennen via hun eigen avatars in de virtuele wereld. Deelnemers, bestaande uit een hoofdpersoon en drie verschillende singles, zullen het spel betreden via hun eigen hotelsuites en samenwerken aan uitdagingen in virtuele blind dates. Uiteindelijk moet de hoofdpersoon een van de singles als match kiezen en zullen beide deelnemers zich in het echt openbaren.

Het project is momenteel in productie en zal later dit jaar debuteren op het web- en app-platform van MContent en in MContent’s Cineverse, een virtueel theater in de Metaverse. Het is de eerste Engelstalige productie van Concept Street, bestemd voor een wereldwijd publiek.

“Conventionele dating-apps worden steeds minder populair bij generatie Z, die socializen in gamegemeenschappen aantrekkelijker vindt. Game of Love: Dating in the Metaverse is daarom geschikter voor hen”, zegt Umair Masoom, Chief Executive Officer van MContent.

“De Metaverse, door zijn eigen gedecentraliseerde ontwerp, is zeer inclusief, dus deze show zal elk geslacht, ras en geaardheid omvatten, en de avatars zullen de grote equalizers zijn, die beschermen tegen de eerste fysieke indrukken. Het is een uniek format dat heel gemakkelijk kan worden aangepast aan elke markt.”

Bron: BM

Bericht delen