Captains Studio maakt documentaireserie over Ronald Koeman voor Videoland
maandag 1 februari 2021

Captains Studio maakt documentaireserie over Ronald Koeman voor Videoland

Ronald Koeman is weer terug op de plek waar hij in 1992 dé goal van zijn carrière maakte: FC Barcelona. Deze keer niet als voetballer, maar als trainer van de Spaanse voetbalclub. Hij is vanaf 17 februari te zien in de driedelige documentaireserie Força Koeman bij Videoland.

De serie gaat over zijn eerste maanden als trainer van FC Barcelona. Naast de sportieve uitdaging van Koeman besteedt Força Koeman ook aandacht aan zijn familie, zijn verleden en zijn liefde voor de stad Barcelona. Ook gaat het over het dreigende vertrek van vedette Lionel Messi en de financiële problemen van FC Barcelona.

Naast Koeman, komen gezinsleden en (oud-)voetballers als Memphis Depay, Giovanni van Bronckhorst en Frenkie de Jong aan het woord. Koeman stopte in augustus als bondscoach van het Nederlands elftal. De 57-jarige oud-trainer van onder meer Ajax, PSV en Feyenoord staat momenteel met Barcelona vierde in de Spaanse competitie.

De driedelige documentaireserie Força Koeman is geproduceerd door Captains Studio, in samenwerking met Koemans management Wasserman.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen