Cabin Content produceert Sas heeft een soa voor AVROTROS
donderdag 15 juli 2021

Cabin Content produceert Sas heeft een soa voor AVROTROS

Saskia heeft zin in seks. Met Daan. Na de derde succesvolle date duiken ze het bed in. Maar voor ze dat doen, krijgt ze plots een heel branderig gevoel – oh shit, ze heeft toch geen soa, hè?

Samen met haar trouwe vriendinnen besluit ze naar de GGD te gaan en daar blijkt dat ze de ongelukkige winnaar van een soa is geworden. Ondanks dat Faye en Nuray allebei een andere kijk op het moderne seksleven hebben, steunen ze Sas hoe dan ook. Maar welke gast heeft haar deze soa gegeven en waarom heeft hij haar niets gezegd?

Er zit voor Sas niets anders op dan het bespreekbaar te maken en uit te zoeken wie haar deze soa heeft gegeven. Sas opent de jacht op de dader! De AVROTROS-dramaserie Sas heeft een soa is vanaf 15 augustus wekelijks met een nieuwe aflevering te zien op het YouTube-kanaal van NPO 3. Het is een productie van Cabin Content.

Samen met Faye en Nuray komt Sas erachter dat er vier mogelijke daders kunnen zijn. Terwijl ze dit mysterie als een soa-sherlock aan het oplossen is, probeert ze ook haar eerdere bedpartners in te lichten. Maar hoe praat je eigenlijk over soa’s? Hoe open je dat gesprek? Zeven afleveringen lang stuntelt Sas door de ongemakkelijke gesprekken en leert ze haar eigen valkuilen te overwinnen.

Van pilot naar dramaserie
Op 14 juli 2019 werd op de Dag van de jonge maker bekendgemaakt welke series in het kader van de 3Lab Serie Contest een pilot mochten maken. Sas heeft een soa was er een van. De pilot van Sas heeft een soa verschijnt in maart 2020, samen met de vier andere pilots, op het YouTube-kanaal van NPO 3. Sas heeft een soa wordt als beste beoordeeld en wint de tweede editie van de 3Lab Serie Contest. Na deze overwinning mocht de volledige serie gerealiseerd worden. De regie is in handen van David Cocheret.

Rolverdeling
Saskia wordt gespeeld door Britt Scholte, Nuray door Susannah Elmecky en Faye door Yasmin Blake

Bron: AVROTROS/BM
Foto: Elvin Boer/AVROTROS

Bericht delen