Britt’s Beestenbende bij AVROTROS op NPO Zapp
woensdag 31 juli 2019

Britt’s Beestenbende bij AVROTROS op NPO Zapp

Wat voor een dier is een zeekat? Hoe begroeten prairiehonden elkaar? En welk dier heeft vierkante poep? Dit en nog véél meer kom je te weten in de AVROTROS-dierenquiz Britt’s Beestenbende. Zanger Tim Douwsma en YouTuber Défano Holwijn gaan samen met hun bekende gast de strijd tegen elkaar aan.

Het gaat hard tegen hard, dus aan presentatrice Britt Dekker de taak om de teams in het gareel te houden. Op de boerderij vechten de teams als leeuwen om de titel. Alles wordt uit de kast gehaald in de rondes ‘Gieren met dieren’, ‘Raad je plaatje’, ‘Na-apers’ en de finaleronde ‘Hangende slangen’. Gelukkig krijgen Tim en Défano versterking van bekende gasten, waaronder Marije Zuurveld, Buddy Vedder, Ryanne van Dorst, Dennis Weening, Dee van der Zeeuw, Klaas van der Eerden, Frank Dane en Stijn Fransen.

Het team dat aan het einde van de aflevering het meeste slangengif in de emmer weet te verzamelen, wint. Met welke prijs het winnende team naar huis gaat, wordt op een spectaculaire manier beslist door Britt’s hond: Matzy. Britt’s Beestenbende belooft een leerzame quiz te worden voor het hele gezin. Het programma is vanaf zaterdag 31 augustus om 18.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zapp.

Bron: AVROTROS/BM
Foto: Elvin Boer

Bericht delen