Bombilate Media maakt datingshow Wildkampeerders voor SBS6
maandag 13 juni 2022

Bombilate Media maakt datingshow Wildkampeerders voor SBS6

Een etmaal lang daten en kamperen met een potentiële grote liefde. Niets ‘speeddaten’ of ‘even snel uit eten’, maar echt de tijd voor elkaar nemen op één van de meest uiteenlopende en romantische kampeerplekjes van Nederland.

Dat is wat singles, wild van kamperen of (nog) niet, gaan doen in de nieuwe datingshow Wildkampeerders. Eén ding is zeker: ze zetten hoe dan ook een tentje op én blijven slapen. Maar, is er na vierentwintig uur sprake van een match of wordt de tent zo snel mogelijk weer afgebroken? De datingshow Wildkampeerders is vanaf zaterdag 18 juni om 16.30 uur te zien op SBS6.

Samen de tent opzetten, gezellig koken op een te kleine campingbrander, marshmallows roosteren en goede gesprekken rond het kampvuur. De singles in Wildkampeerders grijpen ieder moment aan om te onderzoeken of de interesse in elkaar voldoende is om elkaar vaker te gaan zien. Gaan ze na een nacht kamperen door het leven als een ‘ANWB-stelletje’ en trekken ze beiden exact dezelfde outfit aan? Of blijft het avontuur beperkt tot dit korte kampeeravontuur?

Wildkampeerders wordt geproduceerd door Bombilate Media en is een samenwerking met ANWB.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen