BNNVARA komt met Last Family Standing
dinsdag 15 maart 2022

BNNVARA komt met Last Family Standing

Onder leiding van Emma Wortelboer gaan de families Magh, Werps, Janssen en Ras back to basic in de nieuwe serie Last Family Standing van BNNVARA.

Hoe maak je een kampvuur? Hoe bouw je een goed vlot? En wat doe je als je geen drinkwater meer hebt? In Last Family Standing gaan de vier families veertien dagen overleven in de wildernis van Kroatië. Ze zijn toegewezen op elkaar en trekken langs kampen rond het Krušćica meer. Ieder kamp staat in het teken van een van de vier elementen: water, aarde, vuur en lucht.

Door opdrachten te doen, kunnen ze punten verdienen. Maar de belangrijkste taak die ze hebben, is het op peil houden van hun energielevel. Houden de families het allemaal vol? Of haakt er eentje voortijdig af? Welke familie scoort maximaal met de opdrachten? En weet ook nog eens de sfeer goed te houden? Wie wordt de Last Family Standing? De serie is vanaf 19 maart om 19.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO Zapp.

Bepakt met een basisuitrusting en een afgemeten voedselpakket trekken de families afzonderlijk van elkaar van kamp naar kamp. In de woeste natuur leren ze elkaar ineens op een hele andere manier kennen. En dat vergt nogal wat aanpassingsvermogen van zowel de ouders als de kinderen. Hoe overleef je twee weken met je ouders zonder elkaar de tent uit te vechten? Hoe gaat de taakverdeling? En houden ze het vol zonder telefoon?

Credits
Omroep: BNNVARA
Productiebedrijf: Skyhigh TV
Producent: Bernard van den Bosch
Creative director: Wilfred Drechsler
Uitvoerend producent: Bloeme Keilson
Programmaontwikkeling: Marc Dik en Marius van Duijn
Eindredactie omroep/zender: Rosanne Blommers
Eindredactie Skyhigh TV: Iris van den Hoek
Regie: Yorn Wynants
Camjo: Lotte Grimberg, Maartje van de Poelje
Redactie: Jessica Pieren
Productie: Roland Prins, Jim Morianner
Presentatie: Emma Wortelboer
Vormgeving: Minsk
Aantal afleveringen: 8
Locatie: Kroatië
Datum eerste uitzending: 19 maart, 19.20 uur, NPO Zapp

Bron: Skyhigh TV/BNNVARA/BM

Bericht delen