AVROTROS komt met programma Foodtruck Gezocht
zaterdag 27 juli 2019

AVROTROS komt met programma Foodtruck Gezocht

In het nieuwe televisieprogramma Foodtruck Gezocht van AVROTROS worden Nederlanders gevolgd die aan het begin van hun foodtruck-avontuur staan. Van het zoeken naar een geschikte bus of truck, tot de verbouwing, het doen van de inkopen en de voorbereidingen voor de eerste keer op een foodtruckfestival.

Foodtruck Gezocht volgt mensen die het roer om gaan gooien en met een eigen foodtruck starten. Voordat je een foodtruck hebt gekocht, hebt gepimpt en gaat draaien op je eerste festival, moeten er natuurlijk een aantal stappen worden genomen. Hoe vind je bijvoorbeeld een geschikte foodtruck? Wat kost zoiets? Hoe ga je winst maken? Wat ga je verkopen? Wat zijn de valkuilen? Het programma volgt dit hele proces.

AVROTROS is op zoek naar deelnemers en meldt: ‘Wij volgen jou als startende ondernemer & foodtrucker in spé. Je kunt dus geen foodtruck winnen, elke beslissing is jouw eigen keuze als ondernemer. Ben (of ken) jij iemand die een foodtruck wil beginnen en wil je gevolgd worden in het hele proces? Geef je dan op voor Foodtruck Gezocht.’

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen