Anna Nooshin presenteert vierluik Mooier wordt het niet
dinsdag 12 november 2019

Anna Nooshin presenteert vierluik Mooier wordt het niet

Wat voor invloed heeft je uiterlijk op je zelfbeeld? Hoe zetten we schoonheid in om succesvol te leven? En waarom moet het allemaal steeds mooier? In het nieuwe BNNVARA-programma Mooier wordt het niet onderzoekt Anna Nooshin de steeds groter wordende rol van schoonheid in onze samenleving.

In vier afleveringen kleedt ze het moderne schoonheidsideaal steeds verder uit om een beter beeld te krijgen van de positieve en negatieve gevolgen van het nastreven van schoonheid. Ze spreekt onder andere met voormalig hockeyer Ellen Hoog, ‘Miss Nederland’ Jessie Jazz en presentatrice en musicalster Chantal Janzen. Daarnaast voert Anna in elke aflevering een experiment uit samen met wetenschappers en experts. Zo gaat Anna een MRI scan in om te kijken hoe haar hersenen denken over haar zelfbeeld en uiterlijk.

Mooier wordt het niet is vanaf 26 november iedere dinsdag om 22.00 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Gerke Nauta, producent Non-fictie BNNVARA: “We vinden het heel tof dat Anna deze serie voor BNNVARA presenteert, omdat zij één van de bekendste influencers van Nederland is. Uiterlijk speelt een belangrijke rol in haar wereld en ook Anna’s eigen schoonheid staat centraal in haar zakelijke succes op social media. Daarom brengt zij een uniek perspectief met zich mee en kan ze deze wereld vanuit haar ervaring en interesse duiden.”

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen