André van Duin presenteert De Grote Kleine Treinen Competitie
zondag 14 februari 2021

André van Duin presenteert De Grote Kleine Treinen Competitie

Omroep MAX gaat in het najaar van 2021 op zoek naar de beste modeltreinbouwer van Nederland in het nieuwe NPO 1-programma De Grote Kleine Treinen Competitie. Het is een productie van Concept Street.

Omroep MAX heeft inmiddels bekend gemaakt dat André van Duin de serie gaat presenteren. In het programma strijden zes modeltreinbouwers met hun teams tegen elkaar. Elke aflevering moet er, aan de hand van een thema, binnen enkele dagen een compleet nieuwe wereld gecreëerd worden. De tijdsdruk, het samenwerken en het in elkaar schuiven van de verschillende onderdelen van de modelspoorbaan maken het elke aflevering weer spannend: doen de lichtjes het, werken de technische onderdelen en blijft de trein rijden? Wie combineert creativiteit het beste met techniek?

The Great Model Railway Challenge
De Grote Kleine Treinen Competitie is de Nederlandse variant van het succesvolle Britse format The Great Model Railway Challenge op Channel 5. Met al twee seizoenen en vele kijkers is het inmiddels een geliefd programma op de Britse televisie. Jong en oud zijn wekelijks gecharmeerd van de miniatuurwerelden die de deelnemers met veel precisie opbouwen.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen