AM Pictures produceert F*ck de Liefde 2 voor Netflix
vrijdag 3 september 2021

AM Pictures produceert F*ck de Liefde 2 voor Netflix

Netflix heeft de cast bekendgemaakt van de film F*ck de Liefde 2. Naast vertrouwde namen als Bo Maerten, Nienke Plas, Victoria Koblenko, Yolanthe Cabau, Maurits Delchot en Edwin Jonker maken een aantal nieuwe gezichten hun opwachting in de film.

De cast voor het vervolg van de succesvolle film wordt uitgebreid met Geza Weisz, Bettina Holwerda, Juvat Westendorp en Dorian Bindels. De opnames van F*ck de Liefde 2 zijn deze week op Ibiza van start gegaan en de film verschijnt in 2022 wereldwijd op Netflix als Netflix Original.

Over F*ck de Liefde 2
Nadat haar relatie met Jim (Geza Weisz) is stukgelopen, keert Lisa (Bo Maerten) gedesillusioneerd terug naar Nederland. Tijdens de uitvaart van Lisa’s geliefde oma komt Kiki (Nienke Plas) op haar bekende lompe manier met het nieuwtje dat ze gaat trouwen. Maar natuurlijk niet voordat ze de ultieme vrijgezellenvakantie heeft gehad met Lisa en Angela (Bettina Holwerda) op Ibiza.

De vakantie loopt voor de drie vriendinnen compleet anders dan verwacht. Angela belandt tijdens de eerste nacht gelijk in bed met de spannende Javier (Juvat Westendorp), waarvan al snel blijkt dat hij zich anders voordoet dan hij werkelijk is. Lisa raakt gecharmeerd van de perfecte Noah (Dorian Bindels), die ze nog kent uit haar jeugd, totdat Jim ineens op Ibiza opduikt en haar de liefde verklaart. En bij Kiki slaan de twijfels toe over haar aanstaande huwelijk met Johnny (Défano Holwijn).

Producent AM Pictures, de maker van F*ck de Liefde 2, is een familiebedrijf opgericht door de broers Adel, Appie en Mustafa Boudellah. Zij produceren commerciële Nederlandse films voor een mainstream publiek, waaronder de box office hit F*ck de Liefde 1 (2019) en de Netflix Original Just Say Yes (2020). Naast produceren en regisseren schrijven de broers hun eigen producties eveneens zelf in samenwerking met co-producent Evert van de Grift.

Bron: Netflix/BM

Bericht delen