2CFilm produceert nieuwe paardenfilm met Britt Dekker
dinsdag 3 augustus 2021

2CFilm produceert nieuwe paardenfilm met Britt Dekker

Maandag zijn de opnamen begonnen voor Silverstar. Het is een vervolg op Whitestar, de paardenfilm uit 2019 waarmee tv-presentatrice en dressuurruiter Britt Dekker haar speelfilmdebuut maakte.

Net als in Whitestar speelt Dekker amazone Megan, die inmiddels haar eigen manege runt. Na een stalbrand raakt Megan bevriend met de zestienjarige Esmée die op het spoor komt van een oplichtingszaak. Wendy Ruijfrok speelt de rol van Esmée, Juvat Westendorp, Anneke Blok en Eliyha Altena verdelen de overige hoofdrollen. Dekker zal opnieuw met haar eigen paard George optreden.

De presentatrice vertelt aan Shownieuws dat ze in de eerste film vroeg om een zo klein mogelijke rol. “Acteren was tot voor kort niet echt mijn ding, omdat ik mezelf niet goed genoeg vind”, aldus Dekker. “Ik heb heel veel lessen gehad en inmiddels vind ik het wel heel leuk.” De regie van Silverstar is in handen van Diede in ’t Veld, het scenario is geschreven door Michiel Peereboom.

Lizzy Galjaard, de elfjarige dochter van Wendy van Dijk en Erland Galjaard, krijgt ook een rol in de film. Silverstar wordt geproduceerd door 2CFilm. Dutch FilmWorks streeft naar een uitbreng begin 2022.

Bron: Shownieuws/Holland Film Nieuws/BM
Foto: Duch FilmWorks

Bericht delen