Wat maakt de iPhone 15 uniek? De nieuwste features op een rij!
vrijdag 22 september 2023

Wat maakt de iPhone 15 uniek? De nieuwste features op een rij!

Een nieuwe telefoon uitzoeken is altijd een feestje. Wat voelt er nou fijner dan een nieuwe iPhone in je handen? Juist, niets dus! Maar als je dan de nieuwe telefoon gaat uitzoeken, komt er ook ineens een heleboel informatie op je af. Een nieuwe telefoon is niet zomaar een aankoop, je smartphone is misschien wel je meest gebruikte item.

Elke dag opnieuw reken je erop dat je je telefoon kunt gebruiken om in contact te blijven met je vrienden en familie, je social media te checken, foto’s te maken, je dag te plannen en nog heel veel meer. Voordat je een nieuwe telefoon gaat kopen, wil je natuurlijk alles weten over je mogelijke nieuwe smartphone. Je gaat hier immers de komende jaren elke dag gebruik van maken en dan wil je wel weten welk vlees je in de kuip hebt. Een iPhone 15 Pro Max kopen doe je niet zonder een goed vooronderzoek natuurlijk. Wil je weten wat de nieuwe iPhone zo speciaal maakt? Dat lees je in deze blog!

De belangrijkste features van de nieuwe iPhone
Laten we bij het meest belangrijke beginnen: de snelheid van de nieuwe iPhone. De iPhone 15 Pro is uitgerust met een A17 Pro-chip. Dit maakt de nieuwe iPhone letterlijk de snelste telefoon op de markt. Het is namelijk de eerste smartphone die gebruik maakt van deze nieuwe, baanbrekende technologie. Zo hoef jij je nooit meer dood te ergeren aan een trage telefoon en kun je al je favoriete apps razendsnel gebruiken. Vervolgens moet je ook afscheid nemen van je oude oplader. De nieuwe iPhones stappen over van Lightning naar usb-c. Als je een Macbook hebt, heb je waarschijnlijk al een kabel met usb-c. Het voordeel hiervan is, dat je al je Apple goodies kunt opladen met een kabel. Geen gesleep meer met vijf soorten kabels die continu in de knoop zitten. De nieuwe iPhone is de eerste iPhone die gemaakt is van hoogwaardig titanium. Dit materiaal is lekker licht en toch stevig. Precies wat je nodig hebt bij een telefoon.

What else is new?
Nog een bijzondere verandering: de nieuwe actieknop. Deze knop zit boven de volumeknop, waar voorheen de knop zat om je telefoon stil te zetten. Nu kun je deze knop helemaal aanpassen naar je eigen voorkeur. Je kan ‘m gebruiken voor: geluid, focus, zaklamp, camera, dictafoon en nog veel meer. Vervolgens de camera. Apple staat sowieso al bekend vanwege de geweldige camerakwaliteit, maar de iPhone 15 tilt dit naar een heel nieuw niveau. De kwaliteit van de iPhone 15 Pro camera staat gelijk aan zeven professionele lenzen en dit zie je absoluut terug in de foto’s. Je hebt tot 120 mm professionele zoom. Dit betekent dat je nauwelijks kwaliteit verliest wanneer je inzoomt op foto’s. De hoofdcamera is geavanceerder dan ooit. Zo kun je foto’s maken met een superhoge resolutie met geweldige details en kleuren. Natuurlijk kunnen we hier heel veel over zeggen, maar zoals het bekende gezegde ook al aangeeft zegt een foto meer dan 1000 woorden. Wat denk jij? Is de iPhone 15 Pro de perfecte match voor jou?

Bericht delen