Handige apps voor je smartphone
zondag 17 september 2023

Handige apps voor je smartphone

Wanneer je een smartphone hebt, dan is de kans vrij groot dat je er allerlei apps op hebt staan. Waar de een het liefst de hele dag het regionale nieuws in de gaten houdt, kijkt de ander regelmatig op social media om te kijken of er nog iets gebeurt. Omdat er naast deze ‘leuke’ apps, ook een hele hoop handige apps zijn, die het je zowel tijdens je werk als privé echt een heel stuk makkelijker kunnen maken, hebben we de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

We kunnen je namelijk verzekeren dat wanneer je deze apps gebruikt, het allemaal een stuk eenvoudiger wordt om bijvoorbeeld belangrijke dingen te onthouden, je geldzaken beter op orde te krijgen en ook om beter op je gezondheid te letten. Het gros van de mensen met een smartphone gebruikt namelijk nog niet eens een kwart van alle functionaliteiten die het heeft.

Productiviteit apps
Het leven is tegenwoordig ontzettend druk, er wordt steeds meer van ons gevraagd en dat geldt zowel zakelijk als privé. Het is voor velen dus een flinke uitdaging om dit alles in goede banen te kunnen leiden en ervoor te zorgen dat ze zichzelf niet voorbijlopen. Ons advies is daarom dan ook om een goede productiviteit app te gebruiken, waarmee je de agenda altijd en overal up to date kunt houden, notities kunt maken en direct afspraken kunt inplannen. Zo weet je precies hoe je planning eruitziet en wanneer je wel of absoluut geen tijd hebt. Zo zijn er allerlei verschillende apps te downloaden en is het vaak een kwestie van uitproberen om te kijken welke het beste bij je past.

Spelletjes
Het klinkt gek, maar ook een beetje ontspanning op zijn tijd is belangrijk. Helemaal met de telefoons van tegenwoordig zijn er zoveel te gekke spelletjes die je kunt spelen. Wat dacht je van een race spelletje of een van de vele strategie spellen zoals Clash of Clans of zelfs Fornite? Uiteraard zijn er daarnaast ook allerlei andere spelletjes die populair zijn, zoals een potje poker in een casino welkomstbonus, waarbij je vaak de eerste inleg tot een bepaald maximum krijgt verdubbelt. Houd er wel rekening mee dat wanneer er ook nog gewerkt moet worden, je wel voor jezelf bepaalt dat je niet langer dan een bepaalde tijd speelt, zodat je straks niet achter de feiten aanloopt op je werk.

Gezondheid
Tegenwoordig is voeding en daarmee onze gezondheid steeds belangrijker. Hoe handig is het dan dat je via een app op je telefoon precies kunt zien hoeveel stappen je hebt gelopen en wanneer je ook een smartwatch draagt, ook meteen kunt zien wat je hartslag is gedurende de dag? Daarbij komt ook dat je op basis van je lengte, gewicht en beweging kunt bijhouden wat je eet en wat het lichaam daadwerkelijk nodig heeft aan voedingsstoffen om goed te kunnen functioneren. Deze inzichten kunnen in het begin misschien zelf wel confronterend zijn, maar zorgen er wel voor dat je direct weet hoe je gezondheid er in grote lijnen voorstaat. Het is daarom dus ook zeker aan te raden deze apps te gebruiken.

Bericht delen