Sonja Boerhout vertrekt bij United
Dinsdag 16 januari 2018

Sonja Boerhout vertrekt bij United

Na bijna 29 jaar neemt Sonja Boerhout afscheid van United. Dat heeft directeur René Delwel via een bericht aan relaties laten weten.

‘In 1988 bouwde zij samen met Henk Bout een ENG-bedrijf op genaamd CamCo’, meldt Delwel. ‘Met de nodige hoogte- en dieptepunten resulteerde dat in een omvangrijk en goedlopend facilitair bedrijf: United. Volgens Sonja een mooi en heerlijk bedrijf met prachtige mensen die passie voor het vak hebben en die voor kwaliteit tot het uiterste gaan. Nu is het moment aangebroken waarop ze het volwassen geworden United met een voldaan en trots gevoel kan loslaten’.

‘Gelukkig verdwijnt Sonja niet helemaal uit beeld, want we kunnen haar blijven raadplegen voor advies. Ze blijft voor ons ten slotte van onschatbare waarde als het gaat om haar ervaring als netwerker pur sang en expert in klantenbeheer. Eerst gaat ze genieten van een welverdiende vakantie waarna ze haar zoon gaat begeleiden bij zijn eerste stappen op de middelbare school. Vrije tijd geeft haar de mogelijkheid zich hiervoor met volle overgave in te zetten. En wie weet wat de toekomst allemaal nog brengt. Sonja bedankt hierbij alle relaties en collega’s voor de prachtige jaren. Per 1 september is ze een klein beetje uit het oog, maar niet uit het hart!’, aldus Delwel.

Bron: United/BM

Bericht delen