Smart Boys opgericht
Dinsdag 16 januari 2018

Smart Boys opgericht

Honoré van Gaver en Cees van Amerongen hebben de krachten gebundeld en zijn een nieuw bedrijf begonnen: Smart Boys Media Solutions.

Beiden zijn oude rotten in het (facilitaire) vak. Van Gaver (links op de foto) is sinds zijn jonge jaren altijd actief geweest in de broadcastindustrie en sinds 1988 als zelfstandig consultant. Hij heeft ‘vaste grond onder de voeten’ bij de NOS en verschillende innovatieve projecten vonden onder zijn supervisie plaats in de meer dan dertig jaar waarin hij werkzaam is in de branche.

Cees van Amerongen is medeoprichter van Smart Boys Media Solutions. Na zijn studie aan de TU Delft begon hij bij Cinevideogroep en sindsdien deed Van Amerongen meer dan 25 jaar ervaring op bij bedrijven als Philips, Thomson en Grass Valley. Sinds 2008 is hij eigenaar bij SD+I, System Design & Integration. Van Amerongen heeft een groot nationaal en vooral internationaal netwerk opgebouwd. Door vele projecten in het buitenland heeft hij ook kennis opgedaan omtrent werkmethodiek en productie- en integratieprocessen. Smart Boys Media Solutions houdt kantoor aan het Bob Spaaklaantje 1 op het Media Park in Hilversum, in het voormalige ROOS-gebouw.

Bron: BM

Bericht delen