Paramount Network komt naar Nederland
maandag 9 mei 2022

Paramount Network komt naar Nederland

Paramount Network wordt op dinsdag 24 mei in Nederland gelanceerd. De nieuwe tv-zender neemt de plaats in van Spike, dat zich momenteel richt op reality, entertainment en live sports.

De introductie van Paramount Network (onderdeel van Paramount Global – voorheen ViacomCBS Networks International) betekent een flinke uitbreiding van het aanbod op de zender met populaire, hoogstaande internationale producties.

The Godfather, Ordinary People, Forrest Gump – Paramount Pictures bouwde in meer dan honderd jaar een enorme filmerfenis op, met iconische personages en onvergetelijke verhalen die de harten van generaties filmfans over de hele wereld hebben veroverd. Deze rijke traditie inspireerde tot de oprichting van Paramount Network.

De introductie van Paramount Network is het antwoord op de veranderende behoeften en voorkeuren van de kijkers. De nieuwe tv-zender komt daar aan tegemoet door een programma aanbod dat het Hollywood-karakter benadrukt van een van de grootste filmstudio’s ter wereld.

De programmering van Paramount Network zal onder andere bestaan uit hitserie YellowStone met in de hoofdrol Kevin Costner, misdaadserie Elementary met Lucy Liu en Johnny Lee Miller, de Emmy Award genomineerde serie Star Trek: Enterprise, de tv-première van de animatiefilm Sonic the Hedgehog en nog veel meer.

Paramount Network zal 24/7 in heel Nederland te zien zijn in het basispakket van alle grote aanbieders zoals Ziggo, KPN, Telfort, XS4ALL, KPN Digitenne, Glashartmedia, Caiway, T-Mobile Thuis en Canal Digitaal.

Bron: Paramount Network/BM

Bericht delen