Lieffers volgt Op de Beek op bij Datavideo
dinsdag 16 januari 2018

Lieffers volgt Op de Beek op bij Datavideo

Sinds 15 juni is Johan Lieffers aangesteld als general manager van Datavideo Technologies Europe. Hij neemt de taken over van Rob op de Beek.

De vestiging in Nederland is onder leiding van Rob op de Beek uitgegroeid tot het hoofdkantoor van de EMEA regio, vanwaar 52 landen worden aangestuurd. Datavideo is fabrikant van kosteneffectieve AV oplossingen voor broadcast, corporate en educatieve markten. Rob op de Beek zal zich komende tijd gaan bezighouden met interne ontwikkelingen binnen de internationale organisatie.

Johan Lieffers is begonnen bij MCM Video om zijn carrière te vervolgen bij Gerrit de Jonge Multimedia en Broadcast Technical Projects (BTP). Hierna is hij aangesteld bij Axon Digital Design als regionaal verkoopdirecteur Noord- en Zuid-Amerika. In 2015 startte hij bij Datavideo als internationaal verkoopdirecteur. “Met genoegen kondig ik Johan Lieffers aan als mijn opvolger,” zegt Rob op de Beek. “Johan heeft de juiste visie om Datavideo in de toekomst nog beter te positioneren binnen de audiovisuele branche.”

Bron: Datavideo/BM

Bericht delen