De Hallen zet ‘vergroening’ door met Chain
Dinsdag 16 januari 2018

De Hallen zet ‘vergroening’ door met Chain

Na in drie jaar een vaste plek te hebben verworven voor (zakelijke) evenementen en televisieproducties heeft De Hallen in Amsterdam in samenwerking met Chain de stap gemaakt naar led licht.

Niet alleen het licht, maar ook de basisvoorzieningen qua audio, rigging en projectie zijn hierin meegenomen. Zo is in Studio 1 en 2 een basisplafond met trussing ingericht met een groot aantal led lichtarmaturen. De lichtplafonds, ontworpen door Tom Jacobs, geven de grote diversiteit aan producties een sfeervolle basis. Ook de foyer en bijbehorende greenroom zijn in de plannen meegenomen, zodat ook hier een multifunctionele setting is ontstaan die het karakter van het pand extra glans geeft.

Met de lichtfaciliteiten heeft De Hallen verder uitgebreid op het gebied van video en audio, ook dankzij een eigen geluidsinstallatie met diverse draadloze microfoons en de nieuwste generatie Panasonic 7K Laser projector. Naast de huisinstallatie die volledig op led licht is gebaseerd, is ook een overeenkomst gesloten met Chain als preferred partner voor licht en geluidsfaciliteiten.

Zo kunnen ook de aanvullende faciliteiten in deze ‘groene lijn’ worden doorgezet. Met ingang van dit seizoen wordt Podium Witteman bijvoorbeeld volledig uitgelicht in een LED omgeving.

Bron: Chain

Bericht delen