Alco De Jong nieuwe Country Manager (VP) Benelux bij M7 Group
zaterdag 25 juni 2022

Alco De Jong nieuwe Country Manager (VP) Benelux bij M7 Group

Alco De Jong is aangesteld als Country Manager Benelux bij M7 Group. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de Eviso-organisaties in Nederland (Canal Digitaal en Online.nl) en België (TeleSat en TV Vlaanderen). De Jong volgt Christiaan Puper op, die het bedrijf in mei van dit jaar verliet.

Tot vorig jaar was Alco De Jong werkzaam bij Discovery Inc., waar hij meerdere creatieve en strategische rollen heeft vervuld. Zo was hij als programmadirecteur onder andere verantwoordelijk voor de introductie van TLC in de Benelux en overzag hij als managing director de introductie van streamingservice Dplay (nu discovery+) in Nederland.

Alco De Jong : “Ik heb veel zin om onderdeel uit te maken van het ambitieuze M7-verhaal. Een bedrijf dat volop in transitie zit en samen met moederbedrijf Canal+ bezig is om grote stappen te zetten op het gebied van contentontwikkeling. Enerzijds voor het eigen contentplatform, zoals de in Oostenrijk onlangs gelanceerde Canal+-SVOD-streamingservice, waarvoor eigen content ontwikkeld gaat worden. Anderzijds wordt er ook hard gewerkt om de bestaande klantengroep een gevarieerd en sterk contentaanbod te bieden. Met mijn achtergrond hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere groei van de huidige business alsook aan de uitrol van nieuwe diensten.”

Bron: M7/BM

Bericht delen