BMYoung podcast met Jort Kelder
donderdag 23 januari 2020

BMYoung podcast met Jort Kelder

Wekelijks maakt Joost Koning een BMYoung podcast met als titel Joost mag het weten. In de 19de aflevering is journalist en dagvoorzitter Jort Kelder te gast.

Als iemand weet hoe je goed geld in de creatieve sector kunt verdienen dan is het Jort Kelder wel. Hij roerde zich jarenlang met het programma Hoe Heurt Het Eigenlijk? in de wereld van rijkdom en luxe en snoepte als journalist en dagvoorzitter zelf ook aardig mee. Dit alles maakt hem geknipt voor de BMYoung podcast.

Tijdens zijn studie rechten in Utrecht kwam hij als stagiair bij het blad Quote terecht waar hij binnen een mum van tijd hoofdredacteur werd. Onder zijn hoede startte Quote met de befaamde Quote 500. Hij werd een nationale persoonlijkheid, bekend van series als Dragons Den, Bij ons in de PC, Hoe heurt het eigenlijk?, Buitenhof, dr Kelder en Co én was een graag geziene gast bij de programma’s Jinek, Pauw en De Wereld Draait Door. Wil je iets meer weten over nieuw geld, oud geld, adel of de economie? Dan is Jort je man.

jortjoost564

In de podcast behandelt Joost enkele van de volgende vragen. Hoeveel en hoe vaak speelt hij het merk Jort Kelder? Of is hij altijd 100% zichzelf? Wat heeft Jort geleerd over geld verdienen na het jarenlang bestuderen van grootverdieners? In hoeverre zoekt hij af en toe een mediarelletje op? Antwoord op die vragen geeft Jort Kelder vanuit zijn huiskamer in de BMYoung podcast.

De BMYoung podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bericht delen