BMY Podcast met Sil Geurtsen
donderdag 28 april 2022

BMY Podcast met Sil Geurtsen

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. Gast nummer 123 is Sil Geurtsen, hoofd format-ontwikkeling bij EndemolShine Nederland.

Sil Geurtsen is format-ontwikkelaar. Hij deed dit eerst vier jaar bij Talpa, vervolgens ging hij vijf jaar geleden als programma-ontwikkelaar naar EndemolShine Nederland, waar hij nu bijna twee jaar de titel hoofd format-ontwikkeling draagt. Hierdoor is hij, samen met een vijfkoppig creatief team, verantwoordelijk voor het bedenken en doorontwikkelen van nieuwe én bestaande non-scripted formats, voor alle platformen.

Sil Geurtsen

Je kunt bijvoorbeeld denken aan formats als Chantals Pyjama Party, Je Zou Het Moeten Weten en Lego Masters en binnenkort worden daar ook Blow Up, Race om de Ringen en Domino Challenge aan toegevoegd. Waarom mocht Sil van EndemolShine voor een jaar in Amerika werken en welke lessen neemt hij mee uit deze periode? Hoe test je of een idee(tje) een format kan worden? En wat verwacht hij van de mensen in zijn creatieve team? De antwoorden op onder andere deze vragen hoor je in de BMY podcast van deze week.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen