BMY Podcast met Marijn Poeschmann
donderdag 22 juli 2021

BMY Podcast met Marijn Poeschmann

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. De 90ste gast is Marijn Poeschmann, Country Manager Benelux bij YouTube.

Marijn studeerde ooit financiële econometrie op de Universiteit van Amsterdam en ging daarna in de bancaire – en private-equity wereld aan de slag. Dit veranderde toen ze zo’n tien jaar geleden een klus bij Google deed, wat zo’n match bleek te zijn, dat ze daar bleef en er verschillende analytische functies ging bekleden.

Meer dan zes jaar geleden maakte ze de interne overstap naar YouTube waar ze inmiddels als Country Manager leiding heeft over YouTube’s strategie, business én content-partnerships in de Benelux. Zo helpt ze makers, Multi Channel Networks, omroepen, commerciële zenders en zelfs voetbalclubs om een publiek en business op te bouwen op YouTube.

Marijn Poeschmann

Hoe is het om te werken bij Google en YouTube? En wat moet iemand kunnen, willen of gedaan hebben om er aan de slag te kunnen gaan? Hoe ziet Marijn de optimale samenwerking tussen YouTube en de traditionele lineaire media? Wat zijn de voordelen en uitdagingen die komen kijken bij het open karakter van YouTube? En hoe gaat Marijn daar mee om? Vanuit London, via Google Meet, geeft Marijn antwoord op onder andere deze vragen.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Dit is de laatste aflevering voor de zomerstop. 2 september zijn we terug met nieuwe afleveringen van de BMY Podcast.

Bron: BMY

Bericht delen