BMY Mediatalent van het Jaar 2020: je kunt je talenten weer opgeven!
dinsdag 16 juni 2020

BMY Mediatalent van het Jaar 2020: je kunt je talenten weer opgeven!

De BMY kroont op 7 oktober 2020 (tijdens de Dutch Media Week) voor de tweede keer in haar jonge geschiedenis iemand uit tot BMY Mediatalent van het Jaar. Tot 1 september kunnen omroepen, producenten en zelfstandigen hun talenten opgeven.

Wie maken kans?
Om BMY Mediatalent van het Jaar te worden, moet je voldoen aan een aantal criteria. Het talent in kwestie kan zowel achter als voor de schermen actief zijn. Hij of zij heeft bewezen verschil te kunnen maken door uniek te zijn in aanpak, uitvoering of resultaat, laat elke dag zien een grote toekomst te hebben in de mediawereld, durft anders (vernieuwend, innovatief) te denken en verdient het om, niet alleen onder naaste collega’s maar ook onder vakgenoten, bekend te worden.

Denk aan iemand die in het afgelopen jaar een populair crossmediaal concept ontwikkelde, het fundament legde voor het succes van een ander of iemand die, met aanwijsbaar resultaat, een managementfunctie bekleedt vol verantwoordelijkheden.

Plan van aanpak
Heb jij, ken jij of bén jij iemand die hiervoor in aanmerking komt? Stuur dan de desbetreffende naam, samen met leeftijd, een korte biografie én bondige motivatie, naar bmytalent@fcklap.nl. Een deskundige jury komt na het moment van opgeven (dit kan tot 1 september) bij elkaar en bepaalt wie wint. Nadere informatie over de uitreiking volgt.

Niels

Winnaar 2019
Niels Lodeweges werd vorig jaar uitgeroepen tot Mediatalent van het Jaar 2019. De talentvolle en ambitieuze eindredacteur van EndemolShine-platform Legends of Gaming NL ontving de prijs uit handen van de Omroepman van het Jaar 2018 en tv-presentator Beau van Erven Dorens.

Bron: BMY

Bericht delen