BMY in BM: Jeroen Smolders en De Mediameiden
woensdag 3 mei 2023

BMY in BM: Jeroen Smolders en De Mediameiden

In de nieuwe editie van BM, die deze week is verschenen, staan weer diverse artikelen van BMYoung. Die zijn ook hier online te lezen.

Al ruim tien jaar zetten Giel de Winter, Stefan Jurriëns en Thomas van der Vlugt van StukTV het Nederlandse internet op z’n kop met de mafste challenges en meest uitdagende videoseries. Van klassieker Het Jachtseizoen tot het meer recente De Drop. Jeroen Smolders, officieel Brand & Content Manager, maar eigenlijk gewoon de eindbaas bij StukTV, is daar al vanaf het begin bij betrokken. Lees hier het gesprek met hem.

Mediameiden

Het zijn misschien wel de bekendste redacteuren van het Media Park: Tamar Bot en Fanny van de Reijt. Samen hebben ze, met ervaring bij programma’s als Jinek, De Wereld Draait Door en Media Inside, niet alleen een flinke hoeveelheid ervaring. Ze presenteren ook nog een populaire podcast over ‘hun’ wereldje achter de schermen: De Mediameiden. Gulzig gevoed met eigen anekdotes en waarnemingen, maar ook ingefluisterd door vele (media)collega’s en fanatieke volgers: het Meidenleger – een knipoog naar de verzameling ‘spionnen’ van Yvonne Coldeweijer. Lees hier het gesprek met Tamar Bot en Fanny van de Reijt.

Bron: BMY

Bericht delen