Jeroen de Goeij
Content Lead Bindinc.
2022 - week 41

Guidinc. Streaming Video Awards

Eerder deze week vertelde ik al iets over de Gouden Televizier-Ring verkiezing, vandaag over onze andere verkiezing: de Guidinc. Streaming Video Awards. 

Voor jullie lijkt het misschien wat snel, voor ons staat de organisatie van de volgende verkiezing alweer op de agenda. De Guidinc. Streaming Video Awards zijn de prijzen voor de beste en populairste films en series die op de streamingdiensten te zien zijn. We nemen nu de eerste besluiten voor de volgende editie.
Wordt het weer een gewone verkiezing waarin de bezoekers van Guidinc.nl stemmen? Of baseren wij de winnaars op de data en de insights die wij hebben van de Nederlandse streamingmarkt? Gisteren vertelde ik al over de nieuwe dienst van Bindinc., lees
hier meer.  

We weten wel dat we het event weer organiseren met BM. Dit jaar was een groot succes, en never change a winning team. De awardshow zelf was leuk en voorzien van goede gesprekken. Aansluitend vierden wij de terugkeer van de InHolland Beach Party van BM, die vanwege de pandemie een paar jaar niet georganiseerd kon worden.
In Beeld & Geluid ontstond zelfs een pril community-gevoel onder de aanwezige streamers. Dat was leuk om te zien en goed om vast te houden. Daarom bij deze de belofte: Bindinc. zal streamend Nederland met enige regelmaat bij elkaar roepen.   

Dus als je erbij was, of het event misschien per ongeluk gemist hebt: zet donderdag 8 juni alvast in je agenda. Kan zijn dat wij je vragen om wat slims te zeggen, of misschien win je zelf wel een award. Maar hoe dan ook: het wordt zeker gezellig.

Jeroen de Goeij
Content Lead bij Bindinc. en onder andere inhoudelijk verantwoordelijk voor TVgids.nl en de Gouden Televizier-Ring verkiezing. Guidinc.nl gidst de kijker naar het beste en het leukste dat op de streamingdiensten te zien is. 

De week van Jeroen de Goeij

Content Lead Bindinc.
2022 - week 41