Thommy Bouman
Marketing and Business Development Lead, Beyond Sports
2024 - week 26

De aftrap van een nieuwe week

Maandag, de dag waar je het hele weekend niet aan wil denken. Maar zodra de ochtend aanbreekt, voel ik altijd weer de energie om met een frisse start aan de week te beginnen. Helemaal deze week, omdat ik jullie vanuit mijn rol als Marketing and Business Development Lead bij Beyond Sports mag meenemen in mijn werkweek.

Maandagen beginnen voor mij vroeg. Terwijl de zon haar eerste stralen over de Noorderkade werpt, wandel ik naar kantoor. Ik ben als een van de eersten op kantoor, het is dan lekker rustig. Ik vind het lekker om op dit vroege tijdstip in rust mijn taken voor die week door te nemen. Deze rustige momenten zijn mijn warming-up voor de week, net zoals een voetballer zich voorbereidt op een belangrijke wedstrijd.

De rust maakt al snel plaats voor actie. Afgelopen week diende zich een gouden kans aan om aan een nieuw project te beginnen. Wel met een heel ‘strakke deadline’, we moeten het in een week opzetten. Ik kon niet anders dan deze uitdaging met beide handen aan te pakken. Het doet me denken aan mijn beginperiode bij Beyond Sports, toen we nog een start-up waren voordat Sony ons in 2022 overnam. De mentaliteit van snel schakelen en nieuwe ideeën direct omzetten in actie is altijd gebleven.

Dit soort projecten geven me energie. Het snelle schakelen en inspelen op nieuwe ontwikkelingen is essentieel in de sport tech-industrie en maakt mijn werk dynamisch en leuk. Elke dag brengt nieuwe kansen en uitdagingen. Zo ook dus vandaag, en wie weet wat morgen gaat brengen!

Thommy Bouman

Marketing and Business Development Lead bij Beyond Sports

De week van Thommy Bouman

Marketing and Business Development Lead, Beyond Sports
2024 - week 26